Arbejdsmetode

Junker-Method-Working910x290

Kender du din målsætning?

Og kender hele salgsorganisationen virksomhedens overordnede mål?

Ret afgørende … for det er her, vi tager vores fælles afsæt, og her, vi måler vores fælles succes!

En krone skal forvandles til fem, indsatsen skal afspejles i et positivt afkast på din bundlinje og et mærkbart kompetenceløft - din investering i et samarbejde med Junker & Co skal resultere i et positivt resultat!

Jeg arbejder med HELE salgsorganisationen – fra salgschef og -direktør over key accounts, rådgivere og konsulenter til intern support, kundeservice og receptionisten; den første dine kunder møder i virksomheden og på telefonen.

Jeg har mine spidskompetencer – men kender også egne begrænsninger! Derfor er Junker & Co et konsulenthus med en bred palette af tilknyttede samarbejdspartnere, som kan levere præcis den specialistviden, du har brug for. Du mødes altid af en partner med spidskompetence på netop det område, hvor du har dine udfordringer.

JunckerGoal

Proces fra opstart til resultat

Min salgstræning er ikke underholdning og resulterer ikke i endnu en støvet mappe - fyldt med ny inspiration og de bedste intentioner - på hylden!

Dér har de fleste været - og det er der INGEN kompetenceudvikling i!

Hos Junker & Co starter alle samarbejder med et uforpligtende møde, hvor jeg udfordrer din virksomheds nuværende mål, resultater og ambitioner – kritisk men kærligt! Har vi tillid til hinanden, udarbejder jeg et konkret oplæg til et samarbejde, hvor opgaven defineres og målsætningen afklares. Og er vi enige om det, skaber jeg en målrettet salgstræning 100% tilpasset din virksomhed, strategi, målsætning, salgsteam og ambitionsniveau i følgende steps:

  • Analyse af nuværende situation og metoder
  • Design af materiale/opgaver/workshops
  • Præsentation og godkendelse hos jer
  • Kompetencetræning af udvalgt personale
  • Udarbejdelse af værktøjer, der understøtter træningen og sikrer brug af nye kompetencer
  • Implementering
  • Operationel deltagelse ved mødebookning, sambesøg og salgstræning
  • Opfølgning på KPI’er og forankring af de nye kompetencer gennem sparring

Vær ikke i tvivl om, at salgstræning er hårdt arbejde – men vi har det sjovt, når målrettet indsats mod et værdibaseret salg og konstruktiv sparring resulterer i indsigt på flere plan, succesoplevelser og øget salg og indtjening.

Skal vi i gang?

Ring på 23 90 74 20 eller send en mail på info@junker-co.dk

Om Junker & Co

Kontakt

Junker & Co ApS
Gl. Bjært 60 M
6091 Bjert
Telefon: +45 23 90 74 20

Her bor vi
Kontakt os