Testimonials

Junker-Testimonials

Crayon

"Crayon A/S er Danmarks førende virksomhed inden for optimering af software licensaftaler og Software Asset Management samt implementering af købt software.

Crayon’s rådgivning har til formål, at:

  • Sikre at software licensaftalerne dækker kundernes nuværende og fremtidige behov for software
  • Reducere kundernes omkostninger til køb og administration af software
  • Synliggøre og reducere kundernes risiko for at have uønsket og ikke betalt software installeret
  • Sikre optimal implementering og anvendelse af købt software

Microsoft har de seneste 4 år i træk udnævnt Crayon A/S til Danmarks dygtigste på disse områder.

Crayon har haft et partnerskab med Kenneth Junker siden 2009. Han har bl.a. optimeret samarbejdet med vores partnerkanal, booket møder med strategiske kundeemner blandt landets førende virksomheder og offentlige myndigheder samt kompetenceudviklet vores sælgerstab.

Kenneth Junker er meget professionel og hans kompetencer dækker både dybt og bredt indenfor vores samarbejdsområder.

Han har desuden en personlighed, der gør, at han træder naturligt ind i vores virksomhed og bliver respekteret og anerkendt af vores medarbejdere.

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Junker & Co, der altid som minimum har givet os det ønskede afkast.

Vi vil derfor gerne anbefale andre at samarbejde med virksomheden, hvis de skal have løst nogle af de opgavetyper, som vi har beskrevet ovenfor."

Frank Mortensen

CEO, Crayon A/S www.again.dk

VR Travel

"VR Travel er et 100% managementejet, dansk erhvervsrejsebureau med mere end 40 års erfaring - og blandt de største erhvervsrejsebureauer i Danmark.

Vores hovedkontor ligger i Vejle med afdelinger i Grønland, Indien og Canada.

Vi er 100% neutrale, hvilket betyder, at vi ikke arbejder med foretrukne leverandører - og dermed ikke modtager provision. På den måde kan vi altid tilbyde vores kunder de mest fordelagtige rejser.

VR Travel er et full service erhvervsrejsebureau og kan hjælpe med fly, hotel, bil, tog, skib, rejseforsikring samt onlineløsning.

I en årrække har vi med stor succes samarbejdet med Kenneth Junker.

Opgaverne har været forskellige. Kenneth hjalp indledningsvist med at træne vores sælgere i mersalg på telefonen. En opgave der blev løst med et godt afkast både i Danmark og Grønland.

Sidenhen har opgaven været at træde ind som Interim Sales Manager og hjælpe med at gennemføre en større vækstplan for vores virksomhed. Det være sig både i Danmark og i vores afdelinger rundt om i verden.

Kenneth træder naturligt ind som en del af vores organisation og har vist sig at være en stor faglig og kompetent sparringspartner - både for vore sælgere og for vores direktion."

Ole Svendsen

CEO, VR Travel

Om Junker & Co

Kontakt

Junker & Co ApS
Gl. Bjært 60 M
6091 Bjert
Telefon: +45 23 90 74 20

Her bor vi
Kontakt os