Løsninger

JunkerSolution910x290

Løsningen er …

Som samarbejdspartner er det min fornemste opgave at sikre, at kompetenceudviklingen i din salgsorganisationen er gennemsyret af din virksomheds mål, succeskriterier, marked og hverdag. Uanset om det handler om:

  • Kundeanalyser
  • Rekruttering
  • Coaching til marketing eller
  • Operationel eksekvering af salgsstrategien (mødebooking, salgstræning, sambesøg)

... målrettet, individuel og tilpasset din hverdag!

Min erfaring viser, at det er den målrettede, individuelle salgstræning med fokus på hverdagen i marken eller på kontoret, der skaber entusiasme, forståelse og varige forandringer.

Derfor vil du ikke opleve ”standard-løsninger” og ”det plejer at virke” – men en målrettet, gennemarbejdet indsats på at skabe omsætnings- og indtjeningsvækst i DIN virksomhed.

Det betyder, at de gennemtestede og velfungerende værktøjer, som indgår i forløbet, er målrettet og tilpasset virksomhed, branche og salgsorganisation. I bruger energien på at tilegne jer nye kompetencer – ikke på at ”oversætte” standardmateriale og teoretiske opgaver til jeres hverdag.

Jeg søger detaljeret indsigt i virksomheden, adopterer jeres strategi og mind-set, omsætter teori til anvendelig praksis, arbejder hands-on med hele teamet … og realiserer vores fælles målsætning sammen med jer!

Væk med tung teori - og ind med praktik, træning og konstruktiv feedback!

Demo

Om Junker & Co

Kontakt

Junker & Co ApS
Gl. Bjært 60 M
6091 Bjert
Telefon: +45 23 90 74 20

Her bor vi
Kontakt os