Juridisk Information

JunkerCopyright

COPYRIGHT (OPHAVSRET)

Junker & Co, Gl. Bjært 60 M, 6091 Bjert

Alle rettigheder reserveret.

Indholdet af dette website . herunder tekst, grafik, fotos, illustrationer, animationer, video, lyd og software, samt deres arrangement er beskyttet af ophavsret og andre love, der beskytter intellektuel ejendom.

Indholdet tilhører Junker & Co, licensgivere og samarbejdspartnere samt billedbureauer.

Fordeling og/eller ændring af indholdet af denne hjemmeside er forbudt.

Undlad venligst at bruge denne hjemmeside, helt eller delvist, uden forudgående skriftlig tilladelse fra forfatteren. Alle offentliggjorte informationer er lagret i et søgesystem og stillet til rådighed for tredjemand.

Begrænsning af ansvar

Oplysningerne på denne hjemmeside er information, der skildrer den aktuelle status på tidspunktet for offentliggørelsen, og er udarbejdet med størst mulig omhu.

Trods omhyggelig kontrol foreligger der ikke noget ansvar for indholdet af eksterne links knyttet til indholdet af hjemmesider i de respektive operatør er eneansvarlig.

Desuden tager Junker & Co intet ansvar for aktualitet, nøjagtighed eller fuldstændighed af de oplysninger og data, der er på hjemmesiden.

Junker & Co kan ikke på ingen måde holdes ansvarlig for skader direkte eller indirekte som følge af brugen af dette website, medmindre de er baseret på forsæt eller grov uagtsomhed.

Om Junker & Co

Kontakt

Junker & Co ApS
Gl. Bjært 60 M
6091 Bjert
Telefon: +45 23 90 74 20

Her bor vi
Kontakt os