Historie

JunkerGrowth

Junker & Co har siden 2009 arbejdet målrettet med kompetencetræning og kompetenceudvikling i en meget forskelligartet kundekreds – herunder faste såvel som projektkunder.

Inden jeg etablerede mig som selvstændig, arbejdede jeg med salg på alle niveauer i ca. 25 år – og trækker på erfaring fra jobs som salgskoordinator, telefonbaseret sælger, salgschef og -leder på forskellige niveauer med både budget- og personaleansvar.

Jeg understøtter min personlige passion for salg med en dybdegående teoretisk viden på området – og erfaring fra det danske marked såvel som fra markeder som USA, Canada, Australien, Indien og Grønland.

Gennem årene har Junker & Co oparbejdet en flot referenceliste – fra enkeltmandsvirksomheder til internationale koncerner. Et kig på virksomhedens testimonials giver et indblik i bredden i både kunder og de opgaver, der løses: Interrim salgsledelse, værdibaseret salgstræning, strategiudvikling, mødebooking, sambesøg samt åben kursusvirksomhed.

Parallelt med egne aktiviteter jeg et tæt samarbejde med en række eksperter inden for bl.a. rekruttering, analyse, telemarketing, eksport, marketing, etc. Jeg faciliterer ofte samarbejde med de optimale partnere – med en vision om at være mine kunders sparringspartner i alle salgets aspekter.

Kenneth Junker

Kenneth_Junker

Om Junker & Co

Kontakt

Junker & Co ApS
Gl. Bjært 60 M
6091 Bjert
Telefon: +45 23 90 74 20

Her bor vi
Kontakt os